سامانه پیامک پیام رسون

پیشرفته ترین سامانه پیام کوتاه در ایران

اگر با روش های درست به بازاریابی پیامکی بپردازید، نه تنها مزاحم مشتری نیستید، بلکه برای او مفید هم خواهید بود. مطالب وبگاه ما را دنبال کنید تا از این موضوع مطلع شوید.

هم اکنون، برای مشاوره رایگان تماس بگیرید: 90000091 (شماره رایگان)

آشنایی با بیزنس مدل با پیام رسون

1403-09-19 20:08:40 123 0 0

عاقبت هر مسیری که بدون نقشه راه از قبل فکر شده‌ای طی شود، جز بیراهه نیست. فضای کسب‌وکار هم از این قاعده مستثنی نیست و بر این اساس، استفاده از بیزینس مدل اهمیت بسیاری دارد. به زبان ساده بیزینس مدل یا مدل کسب‌وکار به استراتژی سودآوری یک شرکت اشاره دارد و در واقع همان نقشه راهی است که برای پیشرفت برندتان به آن نیاز دارید.
بیزینس مدل یا مدل کسب و کار یک طرح کلی است که اجزای مختلف سیستم کسب‌وکار شما برای رسیدن به درآمد را مشخص می‌کند. شما با یک بیزینس مدل می‌توانید با یک نگاه سیستم کسب‌وکار خود ، جریان‌های درآمدی ، فعالیت‌ها و منابع اصلی ، مخارج و همچنین روش‌های خلق ، تحویل و دریافت ارزش در کسب‌وکارتان را مشخص نمایید.

در این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید تا با بیزنس مدل بیشتر آشنا شوید . 

 

 

بیزنس مدل چیست ؟: 

هر کسب و کار موفقی با یک ایده کلی، یک برنامه و یک محصول یا خدمت شروع می‌شود که مشتریان حاضر هستند برای بدست آوردن آن هزینه کنند. بیزینس مدل همان ایده کلی یا سیستم کسب‌وکار شما برای رسیدن به درآمد است. پس بهتر است ابتدا مفهوم سیستم را یادآوری کنیم :

“سیستم یا سامانه مجموعه ای از اجزا است که برای رسیدن به یک هدف مشترک با همدیگر تعامل کرده و بر هم اثر می‌گذارند.”

وقتی می‌گوییم بیزینس مدل یک طرح کلی سیستم کسب‌وکار شما برای سود‌دهی است پس یعنی شما باید عوامل مختلفی که بر درآمد و سود کسب‌وکار شما اثر می‌گذارد را مشخص نمایید. همچنین واجب است که به هر کدام از عوامل به چشم یک جز از سیستم نگاه کرده و آن‌ها را مستقل از هم نگاه نکنید.

این عوامل تاثیرگذار بر سود‌دهی کسب‌وکار به 9 فاکتور تقسیم شده‌اند که در قالب یک صفحه (تابلو) به نام بوم مدل کسب‌وکار نمایش داده می‌شوند. این 9 عامل عبارتند از :

1- مشتری
2- ارزش پیشنهادی
3- کانال‌های ارتباطی ، توزیع و فروش
4- رابطه با مشتری
5- جریان‌های درآمدی
6- منابع کلیدی
7- فعالیت‌های کلیدی
8- مشارکت‌های کلیدی
9- ساختار هزینه‌ها

 

در تعریف دیگر بیزنس مدل میتوان گفت بیزینس مدل یک نقشه راه برای رسیدن کسب و کار به موفقیت است.  با کمک بیزینس مدل است که با مفهوم کلی کسب ‌و کار و ظرفیت‌های آن و فرصتهای بازار آشنا می‌شوید. بازار هدفی که به آن ارایه ارزش می‌کنید را شناسایی می‌کنید و راه حل مناسبی را برای مشکلات مشتریان ارایه می‌دهید.

مدل کسب‌وکار،  مشکلات موجود بر سر راه کسب‌وکار را به شما نشان می‌دهد و مدل‌های عملیاتی برای رسیدن به موفقیت را پیش راه شما می‌گذارد و در نهایت راه‌های جذب مشتری و کسب درآمد را قبل از استارت کسب‌وکار مشخص می‌نماید.

 

 

بوم مدل کسب و کار چیست ؟: 

بوم مدل کسب و کار که به‌اختصار به آن BMC مخفف Business Model نیز می‌گویند، اولین بار توسط “ الکساندر اوستروالدر” مطرح شد. 

بومِ مدل کسب و کار ابزاری است که به خلق ایده‌های جدید و بررسی مداوم آن‌ها کمک می‌کند. با بوم مدل و کسب و کار، شما یک تصویر از ایده‌ها و فعالیت‌هایی که باید انجام دهید دارید؛ این تصویر توصیفی  ، همه‌چیز را به‌صورت واضح و روشن در مقابل چشم‌های شما، تیم‌تان و سرمایه‌گذارها قرار می‌‌دهد چراکه هدف اصلی هر کسب‌وکاری رسیدن به درآمد و سودآوری است. یعنی شما با راه‌اندازی کسب‌وکار به دنبال ایجاد یک سیستم سودآور است. بعضی کسب‌وکارهای بزرگ سیستم‌های پیچیده‌ای برای گردش پول و رسیدن به درآمد پیاده‌سازی می‌کنند و حتی ممکن است چندین بیزینس مدل را با هم ترکیب نمایند. برخی کسب‌وکارهای کوچک هم تنها از یک بیزینس مدل و سیستم ساده استفاده می‌کنند.

این سیستم گردش پول در هر کسب‌وکاری دارای 9 جز است. یعنی 9 فاکتور اصلی وجود دارند که می‌توانند بر درآمد نهایی کسب‌وکار شما تاثیر بگذارند و غفلت از هر کدام ممکن است محاسبات شما را پیش از شروع کسب‌وکار با خطا مواجه کند.

 

 

 

تفاوت بیزنس مدل با بیزنس پلن : 

بیزینس مدل و بیزینس پلن هر دو اجزای استراتژی کلی کسب‌وکار شما هستند؛ اما بین این دو تفاوت‌های کلیدی وجود دارد. یک مدل کسب‌وکار یا بیزینس مدل فرضیه شما را در مورد اینکه چگونه کسب‌وکارتان درآمد ایجاد می‌کند و به سودآوری می‌رسد، ارائه می‌کند و شامل یک نمای کلی از آنچه ارائه می‌دهید و کسی که هستید، خواهد بود. اما بیزینس پلن در سطحی پایین‌تر قرار می‌گیرد. این مدل نشان می‌دهد که چگونه باید مدل کسب‌وکار را اجرا کنید. بیزینس پلن شامل ویژگی‌هایی مانند روش‌های عملیاتی، تجربه و ساختار تیم مدیریت، نقاط عطفی که باید در یک جدول زمانی مشخص به آن‌ها رسید و پیش‌بینی‌های جامع مالی است.

به زبان دیگر، یک مدل کسب‌وکار به‌عنوان پایه‌ در نظر گرفته شده و معمولا در واکنش به تغییرات کوتاه‌مدت مجددا بازبینی نمی‌شود. برای مثال، بعد از اجرای کمپین‌های بازاریابی اس ام اسی  نیازی به بازبینی پلن کسب‌و‌کار ندارید. در‌حالی‌که بیزینس پلن‌ها بر‌اساس تغییرات در اقتصاد یا بازار به‌روزرسانی می‌شوند.

 

 

پیام رسون

در این مقاله که در سایت سامانه پیامکی پیام رسون به ثبت رسیده است توضیح دادیم که بیزینس مدل چیست و چه اهمیت بالا و تاثیر شگرفی بر موفقیت یک کسب‌وکار دارد.

بیزینس مدل پایه و اساس کسب‌وکار شما برای رسیدن به سود است. بدون طراحی یک مدل کسب‌وکار مناسب، احتمال شکست شما در عمل بسیار افزایش می‌یابد. پس بهتر است برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی ، زمان و سرمایه خود در مسیر کسب‌وکارتان، تنها قبل از شروع کمی تأمل کرده و با کمک گرفتن از تیم پشتیبانی پیام رسون و همراهی ارسال پیام کوتاه انبوه جلوی این شکست را بگیرید ، چراکه میتوانید در طراحی بیزنس مدل خود از بهترین روش تبلیغ که همان ارسال اس ام اس استفاده کنید . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

برچسب ها: