سامانه پیامک پیام رسون

پیشرفته ترین سامانه پیام کوتاه در ایران

اگر با روش های درست به بازاریابی پیامکی بپردازید، نه تنها مزاحم مشتری نیستید، بلکه برای او مفید هم خواهید بود. مطالب وبگاه ما را دنبال کنید تا از این موضوع مطلع شوید.

هم اکنون، برای مشاوره رایگان تماس بگیرید: 90000091 (شماره رایگان)

آشنایی با فیشینگ توسط پیام رسون

1400-01-19 15:43:13 2664 0 0

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که بر روی تلفن همراه خود یک پیام وسوسه انگیز یا تهدید کننده را دریافت کنید.؟ در چنین موقعیتی چه کار کرده اید؟ آیا متوجه شده اید که اینگونه پیام ها جنبه کلاه برداری را دارند؟ یا تا به حال مورد حمله سایبری قرار گرفته اید؟

 

 

ما امروز در پیام رسان قصد داریم شما را با اینگونه کلاهبرداری‌ها آشنا کنیم و انواع آن را به شما آموزش دهیم . همچنین راه‌های جلوگیری از سوء استفاده از این گونه حملات را نیز به شما آموزش دهیم پس از پایان این مقاله با سامانه اس ام اس شیراز همراه باشید.

 

فیشینگ چیست ؟

 

فیشینگ نوعی کلاهبرداری آنلاین است که در آن مجرم از طریق ایمیل ، پیام کوتاه ،تماس ، و دیگر روشهای تبلیغاتی اقدام به سرقت اطلاعات محرمانه کاربر می کند . اینگونه کلاهبرداری‌ها به این صورت است که  پیامی برای ما ارسال می شود و از ما درخواست می‌کند تا پیوست را باز کنیم و به سوالاتی که در فرم مورد نظر است پاسخ دهیم که اکثرا این گونه سوالها درباره اطلاعات شخصی ماست .  به طور مثال برای ما یک ایمیل می آید و زمانی که آن را باز میکنیم  با پیامی از طرف بانک به صورت اخطار روبه‌رو می‌شویم و وقتی که روی لینک پیام کلیک میکنیم صفحه ای باز می شود که  شبیه صفحه بانک است و در آنجا اطلاعات شخصی کاربران خواسته شده است بعد از آن پیامی برای کاربر می آید که مشکلی پیش آمده است و از کاربر درخواست می‌کند تا رمز عبور را دوباره وارد کند در همین لحظه شخص کلاهبردار صفحه ای را که برای سرقت طراحی کرده است را در روبروی خود دارد و اطلاعات شخصی شما را به سرقت می‌برد و خیلی راحت می‌تواند حساب بانکی شما را خالی کند.

به همین دلیل است که  در سامانه‌های معتبر همیشه  در سایت های خود  نشان اعتماد و رضایت مشتریان را دارند . در  اینجا نمایندگی اس ام اس شیراز به شما توصیه می‌کند که هیچ گاه فوریت را فدای اعتماد نکنید.

 

چه کسانی مورد حمله فیشینگ قرار می‌گیرند؟:

حمله فیشینگ هیچ ربطی به سن یا جنسیت ندارد و می‌تواند در زندگی شخصی یا محل کار افراد اتفاق بیافتد. فقط همین که شخص کلاهبردار بداند افراد از تلفن همراه و اینترنت استفاده می‌کند، کافیست.

چرا که در دنیای ارتباطات امروزه استفاده نکردن از تلفن همراه ، ایمیل، اکانت، و شبکه های اجتماعی یک اتفاق غیر ممکن است. پس همراهان همیشگی سامانه اس ام اس شیراز آگاه باشید که همه افراد در معرض حملات سایبری هستند.

 

انواع فیشینگ :

 

1_ فیشینگ از طریق ایمیل :

یکی از ساده ترین راه های فیشینگ، ارسال ایمیل است که کمی قبل ت. در مورد آن مثال زده ایم.

 

2_ فیشینگ تماس تلفنی :

در این روش با کاربر تماس تلفنی گرفته می‌شود و شخص تماس گیرنده ادعا می‌کند از پشتیبانی سازمان یا اداره‌ای خاص تماس گرفته و سعی می‌کند در حین صحبت کردن اطلاعات شخصی کاربر را نیز بگیرد.. مثلاً تماسی با شماره همراه‌مان گرفته می‌شود و در حین صحبت کردن شماره کارت و نام بانکی که حساب داریم را از ما می‌خواهد.

 

3_ فیشینگ پیام کوتاه :

در فیشینگ پیام کوتاه، برای کاربر پیامی ارسال می‌شود که غالباً حاوی متن اخطار برای حساب بانکی، دریافت جایزه و ... است تا کاربر ترغیب شود و روی لینک کلیک کنید. مثلاً پیامی دریافت می‌کنیم از طرف یکی از اقوام‌ که ارثی به ما رسیده است و اطلاعات شخصی از ما خواسته می‌شود تا برای فرستنده پیام ارسال کنیم.

 

4_ فیشینگ شبکه های اجتماعی :

در شبکه‌های اجتماعی کلاهبردار پست‌ها یا پیام‌هایی را به اکانت شخصی‌مان ارسال می‌کند. ممکن است اکانت دوستان‌مان را جعل کند و مدتی را با ما در تماس بوده و سپس اقدام به کلاهبرداری کند.. مثلاً در دایرکت اینستاگرام از طرف یکی از دوستان‌مان پیامی ارسال می‌شود که به بیماری نادری مبتلا شده و برای هزینه بیمارستان و جراحی  نیاز به مبلغی پول دارد.

 

5_ بد افزار:

در بدافزار کلاهبردارن سایت‌های مشهوری را که بازدیدکننده‌‌های زیادی دارند را مورد هدف قرار می‌دهند و از نقاط ضعف موجود در سایت استفاده کرده و کاربر را از تغییر مسیر به لینک دیگری غیر از سایت اصلی هدایت می‌کنند.

 

6_ فارمینگ :

فیشینگ فارمینگ  که به  DNS نیز معروف است، نوع پیشرفته‌ای از فیشینگ است که سعی در تغییرIP و دامنه سایت دارد و کاربر را به صفحه‌ای اشتباه راهنمایی می‌کند و اطلاعات کاربر را می‌گیرد.

 

7_ نیزه :

در فیشینگ نیزه  کلاهبردار هدف بزرگتری دارد و روی گروهی از مدیران، اشخاص یا شرکت‌های بزرگ برنامه‌ریزی می‌کند و اطلاعات مربوط به شرکت را جمع‌آوری می‌کند. مثلاً جعل هویت مدیرعامل شرکت را انجام می‌دهد و شروع به گرفتن اطلاعات می‌کند.

 

8_ فیشینگ موتور جست و جو :

در موتورهای جستجو، وب سایت‌هایی برای گرفتن اطلاعات شخصی و اطلاعات پرداخت‌ بانکی طراحی می‌شوند.. سایت‌های کلاهبرداری در نتیجه جستجو طبیعی یا جستجو با تبلیغات در نتایج بالاتر گوگل قرار می‌گیرند. اگر مراقب نباشیم و دقت کافی نداشته باشیم ممکن است به جای کلیک روی صفحه اصلی روی صفحه مخرب یا جعلی کلیک کنیم.

 

9_ کلون :

در روش کلون، فیشر از ایمیل معتبری که قبلا برای‌مان ارسال شده، استفاده می‌کند. آدرس و اطلاعات ایمیل را تغییر داده و آن را دوباره می‌فرستد.  به عنوان مثال پیامی از بانک ارسال شده و در متن ایمیل نوشته " لینک ایمیل به‌روز شده است برای تمدید و انجام تغییرات روی این لینک کلیک کنید"

 

10_ شخص سوم :

در این روش شخص سومی وجود دارد که مکالمات بین دو نفر را شنود می‌کند و اطلاعات شخصی و محرمانه را دریافت می‌کند. شنیدن گفتگو ممکن است در فضای عمومی مانند کافی‌شاپ، رستوران و ... هم اتفاق بیفتد.

 

11_ فیشینگ وای فای :

در حمله از طریق  وای فای کلاهبردار به راحتی اطلاعات شخصی را از تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی کپی کرده و استفاده می‌کند. بنابراین در مکان‌های عمومی نباید از وای فای به هیچ عنوان استفاده کنیم. مثلاً هکر با استفاده از بدافزار وارد همراه بانک تلفن همراه شما می‌شود و اطلاعات حساب و رمز را هک می‌کند.

 

در این مقاله پیام رسون  سعی کرد اطلاعات مفیدی را در رابطه با فیشینگ ها به همراهان خود بدهد تا همگان بتوانند از حمله سایبری نسبت به خود جلوگیری کنند .

شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات به روز و مفید در رابطه با  تکنولوژی و اتفاقات جدید در حوزه پیام کوتاه و سایت های مجازی ،هر روزه  در سایت خبری سامانه پیام کوتاه شیراز  با خبر شوید .

وجهت خرید پنل پیامک شیراز از نمایندگی پیامک شیراز اینجا را کلیک کنید .

برچسب ها: