در این مقاله میخواهیم به یکی از معذلات ارسال پیامک که تهدید و توهین است بپردازیم . پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با سامانه پیامک شیراز همراه باشید .
تهدید و توهین انواع گوناگونی دارد مثل مزاحمت تلفنی یا فحاشی از طریق ارسال پیامک، که میتواند برای هر کسی اتفاق بیفتد که اثبات و جرم هر کدام متفاوت می باشد . برای مثال اگر تهدید و فحاشی از طریق مکالمات تلفنی باشد برای اثبات آن در دادگاه می توان به مخابرات رجوع کرد و از آنها درخواست کرد که خط مورد نظر را استعلام کنند و در صورت صحت ماجرا ادامه را پلیس و دادسرا رسیدگی می کند .
اما اگر تهدید و فحاشی یا هرگونه متنی که به شخص دریافت کننده بیاحترامی و اهانت محسوب شود از طریق ارسال پیامک باشد آن هم با مراجعه به مخابرات میتوان استعلام گرفت و از طریق دادسرا شکایت خود را ابلاغ کرد .
پیگیری شکایت تهدید چه از طریق پیامک چه مکالمه ای طبق ماده ۶۴۱ بدین شرح می باشد:
هرکسی به وسیله تلفن یا دستگاههای مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد و بر همین اساس طبق رای دادگاه برای مزاحمت های پیامکی مجرمان محکوم به مجازات تعزیری میشود. این مجازات ها از قبیل شلاق ، جریمه مالی ، حبس و نوع مجازات هم با توجه به شخصیت متهم دفعات تکرار و طرز مزاحمت آنها میباشد .
آیا اس ام اس در دادگاه پذیرفته میشود؟
به طور کلی پیامک در دادگاه دلیل محسوب نمیشود. متن اس ام اس و پیامک یا حتی ارسال عکس با پیامک دلیل محکمه پسند و مدرک محسوب نمیشود. در واقع پیامک تنها میتواند به علم قاضی کمک میکند و مدرکی نیست که دادگاه بتواند بر مبنای آن حکم صادر کند. در زبان حقوقی به پیامک یا یک اماره در نظر میگیرند. اماره در واقع نشانه ای است که میتواند بر وقوع جرم تلقی داشته باشد و ذهن قاضی را هدایت کند.
اگر برای کسب و کارتان از پنل اس ام اس استفاده میکنید مراقب افراد سود جو باشید که با سواستفاده از پنل کاربری شما ، برایتان درسر ساز نشوند .
همچنین پیام رسون به وکلای عزیز پیشنهاد میکند که با خرید پنل پیامک، از خطرها و تهدید هایی که مردم را تحت تاثیر قرار میدهد، با ارسال پیامک آگاه سازند و اسم خودشان را در ذهن مردم به عنوان یک وکیل دلسوز ماندگار کنند .
جهت خرید پنل پیامک از نمایندگی سامانه پیامک اینجا را کلیک کنید .